IDA CHRISTINE GUSTAFSSON

The best night E V E R

Publicerad 2013-04-30 11:51:00 i Min vardag,

Lördagen var verkligen P E R F E K T ! Från början till slut. Finns inte så mycket mer att skriva för jag saknar ord över hur nöjd jag är med dagen. Före-förfesten, förfesten och utgången var alla lika bra. Jag är så glad över att ha de finna vänner jag har, även om vi tyvärr inte ses så ofta som jag önskar. Tog inte så mycket foton men ett par kommer allt upp senare. Tills dess mina vänner

The day is here

Publicerad 2013-04-27 13:47:39 i Min vardag,

Äntligen äntligen äntligen äntligen! Dagen vi alla väntat på så tokigt mycket är här, klockan närmar sig 2 och antalet timmar tills jag och mina fina vänner är samlade är få. Jag är helt säker på att minnen kommer att skapas, drinkar kommer att drickas, kort kommer att tas och skratt kommer att skrattas. Gud så roligt det ska bli

I need some motivation please

Publicerad 2013-04-23 12:08:39 i Min vardag, Träning,

Jag vill egentligen inte skriva det här, för då blir det mer verkligt, men jag har verkligen tappat mycket av min träningsmotivation (styrketräning). Jag hoppas det är en svacka som går över asap, för egentligen är det den bästa känslan som finns när man tar ut sig brutalt mycket på gymmet och känner hur öm man är i hela kroppen.
 
Jag började dock dagen med ett par varv i spåret så all min motivation är inte borta, tack och lov. Jag ska kombinera min styrketräning med löpning i större utsträckning i fortsättningen, jag måste göra det för att inte hamna i sådana här svackor tror jag.
 
Nu blir det till att söka jobb och sedan ska jag ge mig ut på en lång lång lång promenad med min älskade hund. Ska även hälsa på och försöka muntra upp Johanna lite senare idag, stackarn är sjuk. Fred ut

It's my bday

Publicerad 2013-04-22 10:15:53 i Foton, Min vardag,

För det är ingen vanliga dag för det är M I N födelsedag hurra hurra hurra. Jag minns för ett par år sedan när jag hade nedräkning i typ 100 dagar inför mina födelsedagar, inte riktigt samma hype nu - det var bättre förr. Dock har jag haft den nedräkningen inför lördagen som nu är inom räckhåll, ett par dagar bort bara och då ska vi fira tusen olika saker, bland annat min födelsedag. Det kommer att bli EPIC, minst sagt. Ser fram emot det så fruktansvärt tokigt galet jäv*a mycket alltså.

 

För övrigt...

Jag vaknade upp av ett videoklipp från Nellie när hon sjöng för mig, mysigt mysigt. Jag vet inte riktigt hur man lägger upp filmer dock så kan inte dela med  mig av den, men fint vart det i alla fall. TACK!

Not in a good mood

Publicerad 2013-04-19 13:11:26 i Min vardag,

Det finns absolut ingen speciell anledning (det finns det alltid) men jag är inte alls på ett bra humör för tillfället, börjar väl inse allvaret i min arbetslöshet och ibland måste man må lite sämre för att uppskatta ens bra humör, och det är precis vad jag gör just nu. Inga konstigheter men inga happy faces heller. Nu ska jag sova lite, hoppas på en söt dröm och sedan blir det kvalitetstid med min bästa syskon. Fred ut tills vidare

Todays to-do list

Publicerad 2013-04-17 10:09:00 i Min vardag,

Värmen är här, men det är även blåsten. Dock hellre varmt med lite vind än kallt och... kallt. Har börjar de senaste dagarna med en lång morgonpromenad med min mamma och hund, fantastiskt sätt att börja dagen kan jag lova – speciellt i sånt här väder.

Senare idag blir det en delinvägning på gymmet, mest för att se så vi är på rätt håll med vår träning  då det är ”för tidigt” för att se några resultat. Innan dess blir det till att fixa mitt hår och eventuellt en shoppingrunda för att köpa present till min bror som fyller dagen eftrer mig. Så som ni ser, en fullspäckad dag för en gång skull. Fred ut tills vidare

Dagens to-do...

  • Långpromenad med mamma
  • Sätta i mitt hår, samt färga och klippa in det
  • Presentshopping till mig själv och min bror
  • Invägning på gymmet
  • Träning på gymmet

 

Still unemployed

Publicerad 2013-04-15 18:46:41 i Foton, Min vardag,

Det är riktigt spännande att bo i detta avlånga land, häromdagen snöade det och imorse när jag  var ute på promenad var det närmare 15 grader – PLUS! Sjukt skönt att vara ute utan en tjock vinterjacka eller paraply. Tidigare idag fick jag reda på att jobbet jag hoppats på inte kommer att bli av, inte för tillfället i alla fall då de inte kommer att anställa fler som de hoppats på, så vädret får gärna stanna på 15 grader och slå över till sommar asap då jag ändå bara går hemma. Det verkar tyvärr bli en arbetslös sommar i Sverige, vågar man hoppas på sol och bad?

Så till alla er som har massa kontakter, ge mig ett jobb! Skämt å sido, men jag kunde inte i min vildaste fantasti tro att det var så här svårt att få ett jobb. Söker dagligen jobb och visst att jag är ”kräsen”, men inte överdrivet.  Får väl byta taktik snart då detta inte verkar vidare effektivt.

Love my M

Publicerad 2013-04-15 17:46:29 i Foton, Min vardag,

Jag kan med handen på hjärtat säga att Mischa är sötare med all päls, men Gud så mycket mysigare hon är när hon är nyklippt. Vill bara bädda ner henne bland tusen plädar och aldrig låta henne gå, helt underbart mjuk och go är hon nu. Sötast i stan

Mitt lilla monster ser plötsligt anständig ut.


 
 

The countdown is on

Publicerad 2013-04-15 12:54:00 i Min vardag,

Om exakt 1 vecka fyller jag år, det är helt sinnes hur fort tiden går. 24 år gammal, 1 år kvar till 25 vilket är halvvägs till 50 – det av något är sjukt. När jag var 13 år gammal och man frågade mig vad jag skulle göra när jag var 24 år kan jag garantera er att mitt liv inte ser ut som jag då trodde, på gott och ont dock. Men, the best is yet to come right!?

New day new look - for my dog

Publicerad 2013-04-15 12:48:33 i Min vardag,

Denna måndag är mer än efterlängtad, av den enkla anledningen att vi ska lämna in min älskade lilla bebis till hundfrisören idag. Kommer bli så skönt att ha en mjuk liten hund att gosa med istället för ett stort ulligt monster. Ska försöka få en före och efterbild på henne för att visa er skillnaden, den är enorm.

This is your life

Publicerad 2013-04-13 14:14:43 i Min vardag,

DO WHAT YOU LOVE, AND DO IT OFTEN. IF YOU DON’T LIKE SOMETHING, CHANGE IT. IF YOU DON’T LIKE YOUR JOB, QUIT. IF YOU DON’T HAVE ENOUGH TIME, STOP WATCHING TV. IF YOU ARE LOOKING FOR THE LOVE OF YOUR LIFE, STOP; THEY WILL BE WAITING FOR YOU WHEN YOU START DOING THINGS YOU LOVE. STOP OVER ANALYZING, ALL EMOTIONS ARE BEAUTIFUL. LIFE IS SIMPLE. WHEN YOU EAT, APRECIATE EVERY LAST BITE. OPEN YOUR MIND, ARMS, AND HEART TO NEW THINGS AND PEOPLE, WE ARE UNITED IN OUR DIFFERENCES. ASK THE NEXT PERSON YOU SEE WHAT THEIR PASSION IS, AND SHARE YOUR INSPIRING DREAM WITH THEM. TRAVEL OFTEN; GETTING LOST WILL HELP YOU FIND YOURSELF. SOME OPPORTUNITIES ONLY COME ONCE, SEIZE THEM. LIFE IS ABOUT THE PEOPLE YOU MEET, AND THE THINGS YOU CAN CREATE WITH THEM SO GO OUT AND START CREATING. LIVE YOUR DREAM, AND WEAR YOUR PASSION. LIFE IS SHORT.

For someone who likes tattoos, the most precious thing is bare skin.

Publicerad 2013-04-13 11:28:00 i Min vardag,

En återkommande tanke i mitt huvud är vad för tatuering som ska bli mitt nästa projekt. Min senaste tatuering är läkt men behöver fixas till lite efter ”reaktionen” jag fick som gjorde läkningsprocessen oändligt lång, så så snart den är fixad och fin kommer självklart ett foto på den – kanske tillsammans med mina andra tatueringar, vem vet. Hur som helst, dagligen går jag i tatueringstankar och jag vet redan ett par jag ska se till att få gjort inom den närmaste framtiden, den jag allra helst vill ha får dock vänta tills mina träning och kroppsmål nås. Hur lång tid ska det behöva ta hihi! 

Mina absolut största inspirationskällor, förutom random bilder på Tumblr och We heart it, är såklart Miley Cirus och Rihanna. Jag vet inte hur många tatueringar dom har men det är många och alla (nästan) är supersnygga. Är dock inget större fan av Rihannas senaste(!?) hon har gjort mellanunder brösten – fy satan så ful.

Random bilder från we heart it, jag ska inte göra något av motiven, men dom är sjukt snygga och grymt bra placerade.

 

WOD

Publicerad 2013-04-11 19:21:14 i Min vardag, Träning,

Yes, som jag nämnde i mitt "ombre" inlägg är det strax dags för dagens träning tillsammans med Johanna. Så skönt att få lite energi för har verkligen varit trött och seg idag. Maxa underkropp står på schemat och jag förväntar mig en grym träningsvärk imorgon bitti. Nu måste jag skynda mig att bli klar så Johanna slipper vänta (som vanligt). Fred ut mina vänner 

Ombre

Publicerad 2013-04-11 19:17:40 i Foton, Min vardag,

Mitt älskade älskade ombre hår är nu tillbaka på riktigt, den här gången med smidigare färgövergångar vilket är super. Jag är redan så himla nöjd och vet med säkerhet att det kommer att bli mycket snyggare så snart jag får i en ny omgång extensions. Har mixtrat lite med färgerna på korten då min hudfärg för tillfället et tokigt blek, det ska bli ändring på det asap dock, men you get the point. Lägger upp en bättre bild imorgon eller när det nu passar sig.

Högerbilder är från i sommras, vänstra bilden tog jag precis exakt nu (osminkad och snygg på väg till träning). Båda med iphone varav den su*ande kvaliten.

 

Money can buy happiness (to some degree)

Publicerad 2013-04-10 10:36:00 i Foton, Min vardag, Shopping,

God morgon mina underbara!! Jag vet att det inte är det smartaste för mig för tillfället, för när mina pengar tar slut tar de verkligen slut, men kunde inte låta bli lite onlineshopping tillsammans med Amanda igårkväll, vi satt bakom varsin dator ungefär 50 mil ifrån varrandra och klickade hem en massa fina plagg. Hon har hittat en helt fantastisk sida från USA som har suuperbra priser och med en himla massa rabatter blev det otroligt billigt så det känns ändå okej. Blev två klänningar, två tröjor och en übersnygg väska. Som ni förstår avvaktar jag därför med min beställning från Nelly.com, vill se om mitt eventuella jobb blir av eller ej.

Tänkte lägga upp hemsidans bilder på plaggen men den som väntar på något gott, ni får såklart se när paketet dimper ner i brevlådan istället.   

Om mig