IDA CHRISTINE GUSTAFSSON

A perfect start of a new day

Publicerad 2013-02-28 11:20:00 i Min vardag,

God morgon världen, vilken underbar dag! Jag slängde ut alla mina möbler från rummet igår för att kunna komma igång med renoveringen asap idag då det är tusen saker som måste hinnas klart de kommande dagarna. Framför allt så måste spackelt torka i tusen år, snark, så det är dags att sätta igång med det så vi kan spenderade morgondagen åt tapetsering och bli klara med allt innan lördag morgon då golvet ska lägga om på hela nedervåningen - nej det ska inte jag göra såklart! Detta innebar att jag spenderade natten i en king size självuppblåsbar luftmadrass i vardagsrummet, så tokigt skön kan jag lova (i ett par nätter i alla fall) och helt underbart att vakna av ljuset som tvinga sig in igenom alla fönster. Sover ju såklart alltid med rullgardiner eller ögonmask i vanliga fall så att vakna av solen/solljuset var helt underbart. Bra start på dagen och Gud så jag ser fram emot denna och de kommane dagarna.
 
Idag har jag ingen träning inplanerad men ett par promenader ska jag allt ta mig tid till. Jag kommer icke kunna skriva så mycket de kommande dagarna men ska försöka ta mycket kort, fred ut mina vänner

Just do it day 17

Publicerad 2013-02-27 23:03:00 i Min vardag, Träning,

F A I L ! Det kan väl sammanfatta mitt Just Do It projekt jag startade upp för 17 dagar sedan, men med handen på hjärtat så beror det på att jag blev sjuk och inte för att jag är lat eller någon annan mindre bra egenskap. Var jätte motiverad och flitig fram tills min grova förkyldning och efter det har jag gjort så gott jag kunnat, bortsett från gårdagens byxmiss så har det allt gått bra. Och maten har också gått över förväntan, om man inte räknar med min godisdag i söndags då vill säga, så jag känner verkligen att jag är på rätt väg.
 
Dagens träning blev ett tungt Body Pump pass och maten har varit nyttig, inte ens en ynka onyttighet trots mitt besök på Gekås, stolt tjej.
 
Kort sagt. De gågna 17 dagarna blev tyvärr inte så effektiva som jag hopats på på grund av sjukdom men det fick mig att komma igång och inse hur skönt det är med träning och hur nöjd man är efter ett tokigt svettigt pass på gymmet. Nu börjar dessutom våren kika fram verkar det som, så gymmet tillsammans med sköna löprundor ska nog få mars månad att bli en bra månad.

Just do it day 16

Publicerad 2013-02-27 09:21:28 i Min vardag, Träning,

Gårdagen var inte riktigt lika lyckad när det gäller Just Do It som jag hoppats på. Tog mig som sagt på en långpromenad men där tog min träning slut. Hade ett Indoor Walking pass inbokat och var reserv på CXWORX, men smart som jag är kommer jag till gymmet och ska byta om och inser att jag inte har mina träningsbyxor med mig så fick så snällt skippa mitt inbokade pass, och pass nr 2 kom jag inte med på så det ske* sig också. Jag tar det dock som ett sign från ovan för mitt huvud sprängdes ju nästan av smärta så antagligen var det för det bästa att skippa det där svettiga passet men ändå, en hel dag utan träning när jag dessutom eventuellt kanske kommer att missa all träning idag med på grund av en lite shoppingspree till Gekås med storebror och Nina. Men maten skötte jag galant igår och ska göra alllt jag kan för att även denna dagen ska sluta på nyttighetssidan, trots ett besök på världens roligaste varuhus. Over and out

PW in the sun

Publicerad 2013-02-26 17:59:00 i Min vardag,

Innan jag fick min hemska huvudvärk hann jag ut på en långpromenad med Mischa, där jag även mötte upp Johanna, Nellie och Novalie för lite kvalitetstid i den skinande solen. Underbart väder har det varit idag och det är dagar som denna som ger en hopp om livet, att våren är på ingång och dagarna kommer att bli behagligare. Mer dagar som den här tack!
 
 

20 days of Detox - the pain is temporary

Publicerad 2013-02-26 13:42:10 i Min vardag,

Jag har absolut inte planerat att ge en update varje dag med mitt detoxprojekt, så som jag har gjort med mitt Just Do It, men måste nämna att mitt huvud dödar mig. Precis som jag nämnde, tar man sig bara förbi de första dagarna så kommer man sedan att må super, men de första dagarna är påfrestande.  Jesus säger jag bara, låt de kommande dagarna gå snabbare än snabbt. 

Just do it day 15

Publicerad 2013-02-26 13:35:28 i Min vardag, Träning,

Gårdagen var super. Så super att jag somnade som en stock efter gårdagens Indoor Walking och CXWORX pass, jag missade helt min dagliga update för jag var så trött. Skön känsla kan jag lova. Träningen igår gick med andra ord jätte bra, och maten ska vi inte tala om. Helt perfekt dag med smaskig stek och nyttiga frukter.

20 days of Detox

Publicerad 2013-02-25 18:07:37 i Min vardag, Träning,

Min nya motivator är inget mindre än en 20 dagars detox kur. Har gjort detta många gånger förut och jag vet hur bra jag kommer att må. Detox är så himla effektiv och när man väl kommer förbi de första dagarnas koffein och sockersug så mår man riktigt bra, men de närmaste dagarna kommer innebära huvudvärk och trötthet men jag får stå ut.

Detta tillsammans med svettiga träningspass och långa löprundor ska göra att jag håller viljan och motivationen uppe även nu när våren börjar komma fram, jag trodde att jag skulle komma på något mindre intensivt som motivationsprojekt den kommande månaden men icke då –men no pain no gain, så lets do this. Jag är medveten om att man egentligen inte ska hårdträna vid en detox, men jag ska allt lyckas kombinera de två.  

Thank God its Monday

Publicerad 2013-02-25 17:51:00 i Min vardag,

Thank God it’s Monday, right! Känner mig  väldigt bra idag. Har haft en tokigt effektiv dag med massvis av förberedelse inför torsdag då mitt rum ska göras om, ska bli så himla roligt. Har städat, flyttat, donat, städat lite till, flyttat lite mer, hunnit med en löprunda med Johanna och en långpromenad med Mischa – kanonstart på den nya veckan. Senare ikväll blir det Indoor Walking och CXWORX och kanske även en välförtjänt solning.

Jag fick under dagen reda på att jag inte får jobbet som jag var på intervju för i förrförra veckan, attans då, men allt sker av en orsak så... London it is I guess. Än är inget bestämt men tanken är väl nu att jag i slutet av mars/början av april beger mig till London för att pröva lyckan där istället. Förhoppningsvis lyckas jag samla på mig lite erfarenheter så jag tillslut kan komma tillbaka för ett toppenjobb i Sverige. Stannar jag i 2 månader är jag 2 månader av erfarenhet rikare, stannar jag i 2 år så kommer jag troligtvis ha minnen och erfarenheten som kommer vara helt fantastiska så jag ska helt enkelt ta det som det kommer och göra det som känns rätt för stunden, men arbetslös i Sverige vill jag inte vara något mer nu.  

Just do it day 14

Publicerad 2013-02-24 21:35:46 i Min vardag, Träning,

Glömmer helst denna dagen efter massvis av fika och godis med Jesper och Nina. Dock måste jag säga, fan vad gott. Ingen träning men jag känner mig mycket bättre så imorgon ska jag våga mig på det igen, har även kommit på mitt nästa motivations-projekt men mer om det imorgon. Sov gott mina fina

Just do it day 13

Publicerad 2013-02-23 12:40:50 i Min vardag, Träning,

Jag kan redan nu tala om att det ICKE blir någon träning idag heller, känner mig nästan sämre idag än jag gjort tidigare. Antingen får det bryta ut helt så det kan gå över sen eller gå över direkt men så här halvdåligt-dålig kan jag inte gå runt och må hur länge som helst, det suger. Maten då, so far so good men ikväll ska jag unna mig lite smaskig vaniljkesella med hallon och kokosflingor på. Inte det nyttigaste men får äta en liten mängd istället, det är ju trots allt melodifestivalen.

Home delivery

Publicerad 2013-02-23 12:35:00 i Min vardag, Shopping,

Tänk vad ett brev på posten kan ändra ens humör. Häromdagen var det Elle magazine som gjorde min dag något bättre och igår var det Nelly. Fick mina efterlängtade skor och de var perfekta, helt perfekta. Orkade dock inte fota igår så de kommer nu istället, älskar dom och ser som vanligt fram emot våren då dom kan användas. Nu är det dock slut med nätshoppingen för jag börjar inse att jag faktiskt inte har något jobb, och när pengarna tar slut så tar det verkligen slut. Men den dagen den sorgen, nu ska jag njuta av mina fina skor.

Ps. Min ena vad ser gigantisk ut men det beror på mina fuc*ed up ledband som alltid är svullna hihi, men var tvungen att ha en bild när skorna sitter på fötterna så man ser banden vilket är det fina med skorna. Tänk er till ett par supertighta jeans som slutar strax under vaden, perfection.  

 
 

Just do it day 12

Publicerad 2013-02-22 17:25:00 i Min vardag, Träning,

Dagens träning: gått fram och tillbaka till datorn för att sätta på nästa avsnitt av Arrow. Dagens mat: chickensoup och smarrig efterrätt i form av naturell kesella med hallon och kokosflingor. Inte riktigt så som min drömfredag ser ut men... vad ska man göra. Det kan ju inte bli sämre än det här så jag blickar framåt

Mitt Just do it går ju katastrofalt dåligt nu när jag är sjuk, men jag tänker genomföra alla 17 dagar som planerat med uppdateringar och allt, och sedan försöka hitta på något nytt och spännande som kan hålla min motivation uppe. Kanske inte lika internsivt som mitt Just do it utan mer försöka få mig själv att se träningen som en livsstil istället för något tillfälligt, det sitter i huvudet sägs det.

My version of Disturbia

Publicerad 2013-02-22 17:17:00 i Foton, Min vardag,

Det mest spännande som hänt mig idag har varit att min lilla hund lyckades smita från trädgården när hon var ute och kikade på fåglarna i träden, hon kom dock tillbaka så snart vi ropade på henne men ändå, och även att hon lyckade ta sig in i hundgodisskåpet och stod där och såg nöjd ut när jag kom ut i köket. Gud vilket spännande liv jag har här hemma alltså, nästan samma äventyr som Shia LaBeouf i filmen Disturbia när han är hemma hela dagarna. Hm

Just do it day 11

Publicerad 2013-02-21 19:29:00 i Min vardag, Träning,

Sängliggande varvat med golvsittande framför tvn är är hur jag har spenderat min tid idag, jag är fortfarande tokigt förkyld utan det minsta tecken på tillfriskning. Pissråtta så illa med tanke på hur bra min träning gick och hur mycket motivation jag faktiskt har, hoppas verkligen den sitter i tills jag är frisk. Ingen träning, knappt någn rörelse alls om jag ska vara ärlig, och i matväg är det chickensoup och citrusfrukter tillsammans med smaskigt te som gällt - så i matväg ska jag väl inte klaga i och för sig. Fred ut

In the city

Publicerad 2013-02-20 18:40:56 i Foton, Min vardag,

Har mestadels legat i sängen idag på grund av min tokiga förkyldning, men en promenad i stan med Mischa samt ett besök i tapetbutiken har jag allt hunnit med. Ska göra om mitt flickrum här hos mina föräldrar så var iväg och köpte tapeter och planerade eventuella möbler vi ska köpa, det ska bli roligt och skönt med ett litet projekt så här i vinterkylan

 
 

Om mig

    Från Gråbo utanför Göteborg. Fotar med Canon1100D, Canon110HS eller Iphone4S. Har pluggat Inköp i Malmö och Fashion i Los Angeles och är nu arbetssökande som det så fint heter. Spenderar min lediga tid på gymmet och föredrar skor framför kläder men shoppar det mesta.

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv