IDA CHRISTINE GUSTAFSSON

Work hard and see the result

Publicerad 2013-01-31 12:35:42 i Min vardag, Träning,

En bittersweet känsla har jag i hela min kropp efter gårdagens MageRumpaLår pass, jag har en helt tokig träningsvärk som tar livet av mig men samtidigt är det så fruktansvärt skönt att veta att pain is temporary och jag äntligen kommit igång med min hårdträning inför sommaren 2013. Det var på tiden!

Ikväll blir det nya tag med ett Body Step pass, och med alla mina fina träningskläder och framförallt alla mina heta Nike skor att välja mellan så ser jag verkligen fram emot kvällens pass som kommer att ge mig om möjligt ännu ömmare muskler. Commit to be fit

 


 
 

If the shoe fits, buy it in every color!

Publicerad 2013-01-28 11:26:00 i Min vardag, Shopping,

Ny dag, ny vecka, nya skor. Skor som i plural! Efter ett bidrag från mina älskade föräldrar smet jag in på Nelly för ett par nya skor, ett par blev tre par och om ett par dagar står dom så fint i mina garedrobe. Så snart snön är borta är jag med andra ord redo för våren, i skoväg i alla fall. Ett par svarta, ett par silvriga och ett par guldiga skor rikare. Två av paren var impulsköp från deras rea, och var väldigt billiga, de andra var väl genomtänka och efterlängtade skor som jag velat ha sen alltid så kort sagt, det var väl spenderade pengar.

Nu ska jag iväg och förlänga/köpa mitt gymkort och sedan blir det till att leta jobb. Fred ut mina fina

 

I've been shopping all my life and still have nothing to wear

Publicerad 2013-01-25 11:30:00 i Min vardag,

Precis som i tidigare inlägg så måste jag påpeka att vara arbetssökande är inte min grej. Jag vill ha ett jobb som jag trivs med, som ger mig pengar på banken och som håller mig sysselsatt under veckorna så att jag kan njuta av livet på helgerna. Och när jag säger njuta av livet menar jag såklart S H O P P I N G !

Jag har en så himla lång wish list för tillfället att det är helt tokigt, och vissa av sakerna är verkligen måsten eftersom en vår är på ingång, i helgen är det inflyttningsfest, nästa helg är det massvis av saker bla. finbesök från Stockholm, Novalies dop, hej-då hej alltiallo fest och  vin- och spelkväll och jag har absolut inget att ha på mig, varken kläder eller skor. Jag får helt enkelt gilla läget, rota igenom min garedrobe och låtsas att jag är nöjd med mitt klädval när jag dyker upp på alla dessa händelserna. Inte optimalt men what to do. Snart får jag drömjobbet (ett jobb) och då är detta problemet ett minne blott.

A restless soul

Publicerad 2013-01-25 11:12:00 i Min vardag,

Att vara arbetssökande är verkligen ingenting för mig. Jag har varit hemma i 37 dagar nu, de första sov jag, sen tog jag vara på det underbara livet med vänner och familj och nu börjar jag gå mig själv på nerverna. Jag vill verkligen ha ett jobb! Tack och lov söker jag för fullt och förhoppninsvis kommer något av de jobb jag sökt bli mitt, men bara Gud vet och det gör mig galen. Dock är väl det tur att jag känner så, för tänk att vara en sån där latis som aldrig vill jobba, Gud så tråkigt.

A weekend in the Capital

Publicerad 2013-01-21 13:50:10 i Min vardag,

Jag och Angelica har spenderat helgen hos Amanda i Stockholm. Stockholm har erbjudit oss endel shopping, restaurangbesök med både onyttig och nyttig mat, huvudstadens nattliv, svidande kyla, sena nätter och självklart underbar kvalitetstid med bästis. Tyvärr blev det inte jätte mycket bilder men ett par kan jag allt dela med mig av.  

Commit to be fit

Publicerad 2013-01-21 13:06:00 i Min vardag, Träning,

Nu, efter x antal veckors träningstorka är det dags att ta tag i det igen. Jag förlitar mig inte längre på Sverige väder utan kommer att skaffa mig ett gymkort och spendera dagarna svettandes på Lerums Sportcenter, det ska bli så skönt. Min löpning får jag ta upp när vädret tillåter helt enkelt (jag riskerar inte mina fotleder för löpning i snön). Nog med fetislivet och lata dagar, mot smalare tider.

How to enjoy life...

Publicerad 2013-01-21 13:00:00 i Min vardag,

.Be sweet.Think before speaking.Laugh a Lot.Work hard but play harder.
Don’t whine.Always tell the truth.Be happy.Keep your promises.Help others.
Say your prayers.Love one another.SMILE.Keep good friends.
Please and thank you.Dance in the rain.Eat your veggies.

Sunday funday!?

Publicerad 2013-01-14 14:53:00 i

Kan väl säga såhär. Söndagens planer blev verkligen inte av, somnade kl 9 på söndagsmorgonen, sov ett par timmar, var vaken ett par timmar och sedan sov igen. Biomys blev utbytt mot tvmys med Johanna och Nissan, vilket såklart var ett perfekt avslut på en perfekt helg.

Dock kan jag lova er att söndagens sömnmaraton var värt det, för lördagen var mer än lyckad - plus minus några saker såklart he he, som vanligt.

Thank God its Friday

Publicerad 2013-01-11 13:18:00 i Min vardag,

Nu är ännu en helg kommen, och helgen är som vanligt mer fullspäckad än hela min sammanlagda vecka – love it! Dagen kommer att spenderas med Nellie i snön, massvis av lek och snögubbsbyggande hoppas jag på. Efter det blir det fredagsmys med familjen Svensson/Stenberg och finns det fortfarande tid över efter det blir det till att racea till lerum för att mysa med the gang aka Jacqueline, JohannaB och troligtvis co. Jag har en bra dag framför mig med andra ord.

Morgondagens höjdpunkt kommer att börja i Linné och sedan fortsätta ut på Avenyn, Excet närmare bestämt. Det blir utgång tillsammans med Jacqueline, hennes kära syster och såklart hennes söta vänner, som vi såklart inte är helt främmande för. Det var dock ett tag sedan jag träffade alla och ser därför fram emot det lite extra mycket, alltid lika roligt att träffa "gamla" vänner.

Och söndagens planer är att hälsa på min älskade farfar för en god middag (!?) och sedan avslutar jag troligtvis helgen med biomys tillsammans med Ryan Gosling. Let the weekend begin

Avenyn, we meet again

Publicerad 2013-01-05 12:24:00 i Min vardag,

16 är antalet dagar jag har varit i Sverige nu, och ikväll är det alltså dags för den första kvällen på Avenyn med inga mindre än Evelina, Jacqueline och Jazmine. 16 hela dagar tog det för oss att ta tag i saker och ting, det är inte som förr då det tog max 16 minuter att få ut oss på stan men nu är det alltså äntligen dags. Jag ser fram emot det så himla tokigt galet mycket och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi får en sån där Bra kväll som bara vi kunde ha på linné-frölunda tiden, men det tvivlar jag inte en sekund på att vi får.

Nu är det dags att välja kläder skor smycken smink nagellack väska jacka etc. etc., sedan sakta men säkert börja göra mig ordning och efter det ta mitt pick och pack och bege mig mot Evelina som står för förhänget.

Om mig