IDA CHRISTINE GUSTAFSSON

Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently

Publicerad 2013-03-28 09:40:02 i Min vardag, Träning,

Jag skulle väl inte våga påstå att jag är helt frisk, men efter lite googlande har jag kommit fram till att det endast är farligt att träna då man har feber eller halsont, sååå.. på med löpskorna för ett par varv i spåret (kanske bara ett) som uppvärmning innan mitt CX och Indoor30 som börjar om ett par timmar. Har sunkat ihop lite under mina förkyldning och granola och godis har varit mina bästa vänner (hur onyttigt som helst). Så nu blir det till att göra om göra rätt tills jag når mina mål, slut på alla ursäkter för jag vill verkligen ha den där tatueringen som blir av först när jag når mitt final goal.
 
Jag önskar att detta var spåret jag ska springa i, men icke då. Saknar LA och dess värmande sol.
 

Same same

Publicerad 2013-03-26 13:34:37 i Min vardag,

Fortfarande arbetsökande, fortfarande träningsmotiverad, fortfarande tusen tankar i huvudet. Ja, min vardag idag ser ungefär exakt likadan ut som den gjorde för två månader sedan, det är inte lätt alltid men jag ska inte klaga – jag har det ganska bra ändå (bortsett från min förkyldning).

So sick of....

Publicerad 2013-03-25 10:34:00 i Min vardag,

Denna eviga kyla som Sverige måste stå ut med 11 månader om året. Nu har jag gått och blivit sjuk igen och det är inget att rekomendera, fy så tråkigtjobbigtonödigttidskrävande. Ingen träning alls och en himla massa sängliggande. Har haft en supersjuk pappa hemma den senaste veckan och nu har både jag och min mamma åkt på detsamma, det var väl väntat men det är lika tråkigt ändå. 
 
Uppdaterandet den senaste tiden har varit helt katastrofal men jag har inte haft så mycket för mig faktiskt, plus att jag har känt mig väldigt down, troligtvis början på min förkyldning. Jag ska se till att komma igång ordentligt med bloggandet igen så snart jag blir frisk. Sköt om er tills dess mina fina
 

I'm alive

Publicerad 2013-03-19 17:25:02 i Min vardag,

Det var ett par dagar sedan jag skrev något här och nu har jag  inte riktigt tid, men helgen var super och ett par bilder har jag nog att visa er i ett senare inlägg - dock inte många alls om jag minns rätt. Ska iväg och träna om en stund och sedan blir det till att somna på direkten då jag inte sov något alls inatt, ska upp tidigt imorgon på ett möte jag gärna vill vara pigg på. Tills vidare mina vänner

Keep calm and drink tea

Publicerad 2013-03-14 10:30:05 i Foton, Min vardag, Shopping,

Visst är de helt undebara!! Älskar dom redan och ser fram emot när min detox är slut så jag kan använda dom med ett smarrigt svart te med mjölk och lite honung i. Nu kommer mina läskvällar, som för övrigt sker något oftare nu när jag har ett mysigt rum att sitta i, bli lite fler och lite bättre. Bra köp!

 
 

I've had a good day with the family

Publicerad 2013-03-13 16:59:00 i Foton, Min vardag, Mode,

Mycket god dag mina kära!! Nu har ytterligare en dag med smink och fina kläder gått, fina och fina kanske är att ta i men i alla fall finare än mina mysisar. Har haft en jeans skjorta och mina skinnispirerande jeans på mig idag, jag älskar när andra har på sig jeansskjorta men jag själv känner mig som en bonde. Trivs inte alls i det men måste vänja mig för jag tycker det är tokigt snyggt. Gud alltså, jag känner hopp om livet när jag är i ordning gjord haha, svårt att förklara men älskar känslan av att inte gå runt som ett troll i myskläder.

Har varit hos min älskade bror och Nina och druckigt koffeinfri espresso och planerat inför helgen som komma skall, det blir ingen syndar dag på söndag utan på lördag istället – en dag närmare så gärna för mig. Vi var även ute på en shoppingtur där det inhandlades både det ena och det andra. Hittade ett par superfina temuggar som jag självklart var tvungen att köpa, har letat efter ett par stora vita och hittade ett par superstora vitsilvriga – perfekt! Får fota och visa er senare eller imorgon, för nu måste jag äta något framför ett avsnitt av Pretty Little Liars och sedan bege mig mot gymmet för ett par pass. Love life

Jag är ingen direkt fotograf men kände att det var lite roligt att piffa upp bloggen med bilder, så dagens outfit har ni nedan...

I like dressing up

Publicerad 2013-03-12 22:23:00 i Foton, Min vardag, Mode, Träning,

Jag underskattade verkligen känslan av att ha fina kläder och vara iordningjord. Även fast jag tränar minst en gång om dagen för tillfället betyder faktiskt inte det att jag behöver gå runt i mys eller träningskläder hela tiden, slut på det från och med nu. Mot finare tider för man mår bättre av det! Imorgon ska jag troligtvis till storebror och säga hej nu när han är hemkommen från 2 intensiva veckor i Norge, en koffeinfri espresso och en massa häng är aldrig fel. Då får jag även en anledning till att göra mig ordning så det ser jag fram emot, kanske blir en shopping spree på Allum med om han vill göra mig sällskap.

Träningen idag var super rolig. Första passet gjorde jag med Jenifer, andra passet gjorde jag med Johanna och så sprang jag på både Angelica och Felix på gymmet på väg till passen – alltid lika trevligt men fina vänner.

I love the confidence that makeup gives me

Publicerad 2013-03-12 12:34:00 i Foton, Min vardag,

De positiva effekterna av min 20 dagars detoxkur börjar verkligen komma nu. Jag vaknade klockan 8 av mig själv och var helt utvilad, det händer inte i vanliga fall. Uppe med tuppen och full av energi, älskar det. Har bara ett par dagar kvar nu och på söndag har vi planerat in en syndar dag hemma hos storebror med thaimat och godis i mängder, ser fram emot det så himla mycket efter den här omgångens detox som jag verkligen skött superbra. Jag ska unna mig allt gott jag kan komma på, mums!

Nu ska jag strax bege mig till arbetsförmedlingen för en inskrivning vilket förhoppningsvis tar mig ett steg närmare ett jobb, eller i alla fall lite pengar. Har därför sminkat och gjort iordning mig för första gången sen forever vilket känns väldigt bra, hade glömt hur mycket piggare och fräshare man känner sig med smink. Mer av det! Later’s

Summerburst 2013

Publicerad 2013-03-11 17:58:38 i Foton, Min vardag,

Jag bokade precis min Summerburst 2013 biljett, fysatan så underbart skönt det känns. Ser fram emot det så tokigt mycket. Skulle ha gjort det för tusen år sedan men har skjutit upp det då jag inte vetat hur det blir med London och allt, men nu när jag bestämt mig för att lägga London på is är jag ju i Göteborg i sommar så woop woop, bijetten är nu bokad. Vi kommer att ha det så djävulskt roligt, det är jag helt säker på.

Bilderna nedan är från Marquee i Las Vegas när vi spanade in Avicii där förra året, det kommer väl troligtvis inte vara lika naket men garanterat lika roligt. Sommaren 2013 är efterlängtad!

 
 

 

Changes in the blog

Publicerad 2013-03-11 12:15:55 i Foton, Min vardag,

Jag insåg precis, efter att ha spanat in mitt precis publicerade inlägg, att min fashion effect inte kommer att göra alla fina sommar och vår färger rättvisa på fotona jag lägger upp. Så från och med nu kommer jag att blanda hejvilt, svartvitt, fashion effect, göra bilder ljusare, gröna bilder, inte göra något och så vidare. Ut med det mörka dystra och in med den nya mer passande. Ingen mer stelhet utan vad som känns och passar för stunden. Just so you know.

New week

Publicerad 2013-03-11 12:09:00 i Foton, Min vardag,

Underbar start på den nya veckan! Blev en låångpromenad med min favorit i den värmande solen, visserligen lite blåsigt men ändå helt fantastiskt skönt. Tydligen ska vädret bli sämre i veckan men som jag sagt tidigare, det är dagar som denna som ger en hopp om livet. Med musiken pumpandes ur hörlurarna och solen skinande i ansiktet fick jag en energikick som heter duga. Träning ikväll men innan dess ska jag se till att ta mig ut på en till långpromenad, ta vara på vädret här i det långa landet lagom
 
Till höger ser ni så fint väder det är ute, ibland är min effekt inte alls smickrande (men oftast tycker jag om den).
 

It's time for some quality time with Mr Grey

Publicerad 2013-03-10 17:27:00 i Foton, Min vardag, Träning,

Det har varit en bra men rysligt kall dag idag. Träningen imorse gick super och jag la på ytterligare lite vikter, skön känsla när exakt hela min kropp är helt slut efter 60 minuters intensiv Body Pump. Jag har fixat lite i rummet, målat mina naglar, läst lite Elle, druckigt lite te och så vidare. En slapp men bra dag med andra ord (som vanligt). Till middag var det en supergod stek med ungstekta grönsaker, det har blivit lite av en söndagsgrej här hemma vilket jag är mer än glad över eftersom jag älskar mammas mat, speciellt hennes söndagsstekar hon alltid lyckas perfekt med. Nu är jag precis tillbaka från en promenad med Mischa, Johanna och Novalie och har precis bäddat ned mig under tonvis av filtar, det väntas bokläsning och självklart en kopp värmade te – älskar känslan av att försvinna in i en bra bok, har man även sin favorithund brevid sig blir det genast ännu bättre.

 

Sunday funday?

Publicerad 2013-03-10 09:33:00 i Min vardag,

Nu är ännu en söndag kommen, ännu en vecka börjar gå mot sitt slut. Delade känslor om det där alltså! På ett sätt avskyr jag att jag inte tar vara på tiden mer än jag gör när den går så snabbt, å andra sidan så ser jag fram emot våren och sommaren och allt vad de har att erbjuda. Födelsedagar, summerburst, Tylösand, weekend resor, sol och bad, grillkvällar, löpning i värmande solsken, och allt annat som komma skall. Mest positiva känslor att det går så fort kände jag när jag skrev ner de där sakerna. 
 
Nu ska jag strax bege mig bort mot gymmet för ett Body Pump pass, realsepass till och med vilket ska bli roligt. Har varit en bra träningsvecka och nästa vecka ska jag tvinga ut mig själv på löprundor oftare, får väl se hur det går med tanke på den isande kylan som bestämt sig för att komma tillaka. Fred ut mina vänner

Om mig